Zoek
Filters
Close

ZANDONA

Zandonà's verhaal begint in 1985, gevestigd in één van de meest belangrijke industriële districten van de wereld, waar het zich betrekt in het ontwikkelen van plastic technologieën. In 1997 begon de studie en implementatie van de eerste 'Personal Protection Equipment' (PPE), persoonlijke protectie uitrusting. In 2001 is deze studie afgerond en vanaf dan wordt de protectie wereldwijd verspreid.

Sinds 2001 is Zandonà een garantie van bekwaamheid en professionaliteit in het implementeren van PPE, dat exclusief ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd word in Italië. De ervaring die hierbij verkregen is helpt het bedrijf innovatieve producten, die hoogwaardig zijn in kwaliteit en design, aan te bieden.

De samenwerking met raceteams en rijders, externe designers, model makers en technici is de grootste stimulans voor Zandonà om te innoveren en technische aspecten te verbeteren. Het delen van deze ervaring draagt bij aan het verbeteren van het onderzoek en ontwikkelingslab, waardoor Zandonà producten garant staan voor excellentie in kwaliteit, prestatie, stijl en comfort.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina