Zoek
Filters
Close

SIDI

Sidi Motorkleding

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen.

Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi's unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort, maken het merk en haar producten exceptioneel in de industrie. De naam Sidi komt van Dino Signori's initialen, wat de sterke band tussen het bedrijf en de oprichter benadrukt. In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging vertegenwoordigt.

Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeit tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branch.

Missie
Traditie, waarden en betrokkenheid gecombineerd met een efficiënt internaal distributie netwerk, maakt Sidi een merk dat vertegenwoordigt is over de gehele wereld. Door de gegarandeerde kwaliteit, wordt Sidi door miljoenen atleten. Sinds 1960 heeft Sidi veel tijd gespendeerd aan de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteit technische schoenen, om het maximale te bereiken in betrouwbaarheid en comfort. De combinatie van innovatie en een halve eeuw aan ervaring, zorgt ervoor dat Sidi een passie meebrengt die verder gaat dan een simpel bedrijf.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Sidi Soles Adventure GTX

€35,95 incl. BTW

Sidi Stone Buckle (28)

€12,95 incl. BTW