Zoek
Filters
Close

Shipping & Returns

Wil je het artikel om wat voor reden dan ook retourneren dan kan dat. Let er wel even op dat je zelf aansprakelijk bent voor de retourzending. Controleer bij de pakketservice waarbij u uw artikel retour zendt de voorwaarden om verlies en beschadiging te voorkomen dan wel te verzekeren. Volgens de wet koop op afstand heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het artikel. In deze 14 dagen heb je de tijd om te bedenken of je het artikel wel of niet wilt behouden. Besluit je het artikel na die 14 dagen toch retour te sturen dan kun je dat doen door het retourformulier in te vullen. Aan de hand hiervan kunnen we het aankoopbedrag aan je terugstorten.

Heb je in die 14 dagen een vraag over het artikel dan kun je contact opnemen met motorkledinglijn.nl door te bellen naar: 073-5996174 of een e-mail te sturen naar sales@motorkledinglijn.nl Let op: indien u een artikel retour stuurt vul het retour formulier dan duidelijk in! Indien dit niet gebeurt kan de behandeling vertraging oplopen.

Retour formulier kwijt? Download hem hier.

Buiten de EU worden eventuele invoer- of douanerechten berekend op het moment dat de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Als u wilt weten hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane ven het betreffende land.